Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Ο Γάκος κάνει παρέα με τον Ότις (2008)

Μ@λάκες, αν έχετε έστω και λίγη διαταραχούλα, μια στάλα δηλαδή, ένα ψέμα πώς το λαίναι, δείτε την ταινία, καλό θα σας κάνει. (Αν και δεν ξέρω τι στον π@ύτσο είναι καλό – μη σας πάρω και στο λαιμό μου, γιατί δεν έχω και λίγα κρίματα ίσαμε δω).

Τέσπα, ο τυπάς που μοιράζει στις ωραίες τις μαύρες τις σακούλες τις ωραίες τις λευκές άνηβες είναι γκαγκά από δω ώς το Ιρκούτσκ, αλλά οι άλλοι που παίζουνε του ρίχνουνε ΧΑΛΑΡΑ σε φρενοβλάβεια. Αλλά ΧΑ-ΛΑ-ΡΑ σε λαίο. Δέι χάπι φιου.

Πλοτ: Το πιτσοπαίδι (δυο μέτρα, πολλά κιλά, ντιπ ληγμένος) γουστάρει, ρε γκαρντάση, να ζήσει ένα αποφοιτητικό όνειρο με την Κιμ, δηλαδή, ήμαρτον, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, αλλά οι σλατς (όλες οι σλατς λέγονται Κιμ στο μυαλό του) δεν του κάθουνται, ή (για να το θέσω αλλέως) δεν παίζουν το παιχνίδι: μ@λακία τους), οπότε πιάνει δουλειά με το πριγιόνι και τα λοιπά […]. Η αποδέλοιπη το σκάει κακήν-κακώς, και αναλαμβάνουν δράση οι δικοί της. Κι επειδής si vis pacem para bellum,* η φαμίγια εξοπλίζεται με όλα τα κουζινικά κι όλα τ’ άλλα τα καλούδια που κρύβουν και κρεμάν στους τοίχοι στ’ αμερικάνικα τα σπίτια και τα γκαράζζζ, και μπουκάρει στου ψυχακίου το σπίτι και το κάνει π@υτάνα. Και όχι μόνο το σπίτι.

Παιδιά και κορίτσια,** εμ το σενάριο είναι πρωτότυπο, εμ οι μ@λάκες όλοι παίζουν ΚΑΛΑ (ακόμα και το ξανθό), με σατανικά υπερκαλύτερους τον μπάτσο και τον κοντό. Θα κατουρηθείτε απάνω σας, φροντίστε να ’χετε κατωσέντονο για κατούρημα από την Ίωνος Δραγούμη γωνία με Ερμού, 12 ευρά δίνεις, σιγά τα λεφτά.

Τρομακτική, πολύ τρομακτική η σκηνάρα με το χορό του πιτσοπαιδιού κάτω από το ντίσκομπολ. Γου. Α. Ου.

Κατ.


Μετά (πίνω κι αυτό το κ@λοουίσκι τού ΑΒ) αρχίνησα να βλέπω μια ταινία που διαδραματιζότανε σε μιαν απ’ αυτές τις μεσοδυτικές κ@μοπόλεις των ήπα που θες (που λαχταράς, που ονειρεύεσαι, που σε πιάνει μιάνα ονείρωξη) να τις κάμει γιάγμα ο Μπιλάντεν χτες, αλλά με πήρε ο Ομορφέας κι είδα δύο έργα σεκς κι ένα καράτε στο παλιό Δήμητρα, κι ήμουνα λαίει 12 χρονώ και φόραγα εκείνο το μαύρο κολλητό κοτλέ με τη λευκή ρίγα στις ραφές που όταν συνειδητοποίησα περί τίνος επρόκειτο έκανα την πρώτη απόπειρα.***

Κι αύριο μέρα είναι (σερν επιτρέποντος). Όντως.



ΥΓ.: Η raw feed τα σπάει: εταιρεία παραγωγής ταινιών μόνο για διβιντί, αλλά με αξιολογότατες παραγωγές, όχι Ψάλτης. Να ’ν’ καλά τα παιδιά να τα κονομάνε, έτσι κι αλλιώς γαία πυρί μιχθήτω και το μ@υνί της Χάιδως. Νόου φίουτσουρ. Μόνο Άρης.





----------------------
* Θέλω ν’ ανεβάσω λίγο τα ζτάνταρ των Κρητικών μου.
** Αυτό, αυτό, αυτό ’ναι το σωστό: παις --> παιδί, κόρη --> κορίτσι κ.τ.ρ. Μην ακούτε τούς κλάιν φεμινιστές πρώην ρηγάδες.
***Αποτυχημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: